Dagelijkse service zonder onnodig oponthoud

Vastgoed op een rendabele en doordachte manier onderhouden, de waarde van vastgoedbezit op peil houden, attente dagelijkse service zonder onnodig oponthoud, dat vraagt om veel vakmanschap en ervaring. Een expertise waar veel bij komt kijken, niet alleen de bouwtechnische basisvaardigheden. Ook toegevoegde waarden als praktisch denken, creatief en flexibel blijven, zorgvuldig investeren in duurzaamheid. Omdat meestal de blijvende verduurzaming van een woning – nu we er toch zijn – op de lange termijn goedkoper en waardevoller blijkt dan instant renovatie. Wat er ook bij hoort: een nieuwsgierige blik op de toekomst, steeds weer zoeken naar slimmere oplossingen, om ze ook concreet toe te passen.

Dat zijn de doelen. En dan is er nog het proces; de toegevoegde waarde van prettige, effici├źnte samenwerking vol wederzijds vertrouwen. Het rustige gevoel dat het wel goed komt. Onze opdrachtgevers mogen rekenen op een vaste bouwpartner die alles weet van resultaatgericht werken. Dat wil in de praktijk zeggen: op het afgesproken moment precies het afgesproken resultaat opleveren. Onderweg verstandig omgaan eventuele tegenslagen of mogelijke afleiding door onbelangrijke details. We ontwikkelen en hanteren niet voor niets samen een degelijk en uitgekiend Meerjaren Onderhouds Plan of MJOP. De tevredenheid van de huurder, bewoner of gebruiker, als de klus klaar is. Tijdens de werkzaamheden zo min mogelijk overlast, een korte, overzichtelijke doorlooptijd. Daar draait het allemaal om. Eindresultaat: een comfortabele, betaalbare en veilige plek waar je je heel goed thuis kunt voelen. Of een fijne, eigentijdse werkplek.

Bij Paas BV kiezen we er bewust voor om zelf bewonersconsulenten in dienst te hebben. Zodat we duidelijk en direct kunnen communiceren met direct betrokkenen – waarbij we vooral goed luisteren.

Bekijk een paar voorbeelden van onze projecten op het gebied van onderhoud en renovatie.

Altijd bereikbaar

Onze klanten kennen ons 24 uurs servicenummer. Als het nodig is, zijn we er.


Snel ter plaatse

Reken op korte aanrijtijden en een snelle doorloop, zonder onnodig oponthoud.


Vlotte afhandeling administratie

We zorgen ervoor dat we eenvoudig en vlot aansluiten op uw eigen boekhouding. Het verwerken van een servicebon of factuur gaat automatisch, op de manier die u zelf kiest.


Kwaliteitskeurmerk

Veiligheid en kwaliteit boven alles. We werken altijd volgende onze eigen handboeken kwaliteit. Volledig gecertificeerd volgens de NEN-normen, ISO 9001 en VCA**.