Renovatie zorgcomplex Ter Laan te Bedum

Voor onze opdrachtgever ’s Heeren Loo te Amersfoort realiseren wij de renovatie en verduurzaming van 12 woonzorggebouwen en een activiteitencentrum voor 110 bewoners. Na de renovatie moeten de gebouwen weer 20 jaar een gezonde en comfortabele woon en dagbestedingsomgeving zijn voor de gebruikers. Zo krijgen alle bewoners ruimere studio’s met eigen sanitair en worden het comfort en de isolatie verbeterd. Daarnaast worden de gebouwen aardbevingsbestendig gemaakt in opdracht van de Nationaal Coördinator Groningen. Ook de kinderboerderij is gerenoveerd en weer helemaal eigentijds.

Bekijk alle projecten

Revitalisatie zorgcomplex Ter Laan te Bedum

Renovatie en verduurzaming van 12 woonzorggebouwen en een activiteitencentrum voor 110 bewoners. Na de renovatie moeten de gebouwen weer 20 jaar een gezonde en comfortabele woon en dagbestedingsomgeving zijn voor de gebruikers.

Opdrachtgever's Heeren Loo te AmersfoortArchitectKOW Architecten te EindhovenConstructeurABT Wassenaar te HarenProjectadviseurBijkerk Bouwadvies te BunnikEnergetisch adviseurJ. van Toorenburg BV te Den HaagPrefab elementenPara B.V. te Nieuw-Buinen