De nieuwe manier van werken:
Design & Build

Steeds vaker nodigen opdrachtgevers ons uit om al tijdens de ontwerpfase actief onze kijk op de plannen te geven. Vanaf het prille begin aan de tekentafel of in de 3D-impressie. Voor nieuw te bouwen projecten geven we meteen al een duidelijk beeld van doorlooptijd, sterke punten van het ontwerp, duurzaamheid en onderhoudskosten in een MJOP.

De integrale aanpak van een project door maar één partij, van ontwerp tot en met constructie – en alles daartussenin – is in de bouwwereld ‘Design and Build’ gaan heten, ook wel ‘Design and Construct’. De voordelen voor klanten zijn duidelijk; achteraf kun je oprecht zeggen dat er op tijd aan alles is gedacht door de makers. Inzichten die ook goed van pas komen bij renovatie en verduurzaming.

In het Noorden komt daar soms nog iets bij: onze uitgebreide ervaring met aarbevingsbestendig bouwen, een vak apart. Het levert opdrachtgevers als zorginstellingen, scholen, woningcorporaties of gemeenten de gebouwen op die niet alleen mooi zijn, maar ook energiezuinig en onderhoudsvriendelijk, klaar voor de toekomst.