Nieuws

Verbeteren energielabel bedrijfsgebouwen

Onze bedrijfsgebouwen in Nieuw Buinen worden voorzien van 555 zonnepanelen. šŸŒž Totaal vermogen: 227.550Wp

Drone opnames Transformatie Belastingkantoor Emmen

Deze drone-opnames zijn gemaakt in Maart 2022.

Zorggebouwen versterkt in Bedum

Twee zorggebouwen van zorgaanbieder ā€™s Heeren Loo op de locatie Ter Laan in Bedum zijn versterkt. De versterking van deze gebouwen valt binnen het zorgprogramma van Nationaal Coƶrdinator Groningen. De gebouwen zijn naast versterkt ook gerenoveerd.

Herkenbare kwaliteit in nieuw en toch vertrouwd jasje

Paas BV is al driekwart eeuw een begrip. Paas weet van bouwen en Paas blijft bij de tijd. Onze opdrachtgevers weten dat allemaal; maar hoe laat je het in Ć©Ć©n oogopslag zien in je bedrijfslogo?

Start versterking appartementen complex Appingedam

Op maandag 16 november is Nationaal Coƶrdinator Groningen (NCG) gestart met de versterking van een appartementencomplex aan de Snelgersmastraat in Appingedam.

Nieuwe bedrijfsbussen

Onze 14 bedrijfsbussen zijn omgeruild voor 14 nieuwe 'groene' VW transporters.

Drone-film 39 won. Coevorden

Door Gerhard Grootoonk werd een prachtige drone-film gemaakt van ons project 39 woningen Coevorden in de wijk Poppenhare.

Mirjam Engels opent 18 appartementen Paterswolde

De officiƫle openingshandeling werd verricht door Miriam Engels, wethouder Ruimtelijke Ordening van de gemeente Tynaarlo en bestond uit twee delen.

Nieuw wagenpark

Zaterdag 23 augustus zijn alle bedrijfsbussen vervangen door prachtige nieuwe VW transporters en voor onze nieuwe servicedienst een VW Crafter.