Contact

Paas B.V.
Zuiderdiep 299
9521 AH Nieuw-Buinen

T: 0599 - 616833
F: 0599 - 622368
E: info@paasbv.com

Klik hier voor een kaart

Service & Onderhoud

In 2015 zijn we begonnen met onze service & onderhouds dienst. We groeiden in korte tijd van enkele honderden bonnen per jaar naar nu duizenden bonnen per jaar.

 

24/7

Het verlenen van service moet vanzelfsprekend zijn, is onze visie. Onderhoud is belangrijk, het voorkomt grotere problemen aan uw woningen/panden. Veel woningbouwverenigingen, VVE's en beheersmaatschappijen in ons werkgebied ontzorgen wij met het dagelijks onderhoud. Dit varieert van een simpele deurkruk, tot aan een enkele douche-, keuken- of toiletrenovatie's. Bij onze klanten is het 24 uurs servicenummer bekend en voor hun staan we dag en nacht klaar.

 

Korte aanrijtijden

Vanuit diverse depot's waar veel voorkomende materialen in voorraad liggen garanderen wij korte aanrijtijden en snelle doorlooptijden.

 

Geautomatiseerde afhandeling

Het administratieve deel van een servicebon is bij ons volledig geautomatiseerd. Onze klanten hebben de mogelijkheid de bon rechtstreeks in onze administratie 'te schieten'. Alles wat daarna verder volgt tot en met het 'terug schieten' van de factuur met bijlagen is geautomatiseerd.

 

U als klant kunt met ons afspraken maken over verschillende manieren van factureren. Op deze manier sluiten we aan bij uw administratie.

 

Gecertificeerd

Uiteraard werkt onze afdeling Service & Onderhoud conform de handboeken kwaliteit van Paas B.V. en is gecertificeerd volgens NEN-EN-ISO 9001 en VCA**