Contact

Paas B.V.
Zuiderdiep 299
9521 AH Nieuw-Buinen

T: 0599 - 616833
F: 0599 - 622368
E: info@paasbv.com

Klik hier voor een kaart

WMO aanpassing

Aanpassingen aan woningen, in verband met beperkingen veroorzaakt door onder meer ouderdom, vallen onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). In deze wet wordt onder meer geregeld dat mensen met een beperking de voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Overigens kan een gemeente zelf bepalen hoe ze invulling geeft aan de Wet maatschappelijke ondersteuning. Ook zal een gemeente doorgaans onderzoeken wat de goedkoopste oplossing is. De WMO wordt per gemeente geregeld. Verder is de teruggave via de WMO geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij als aannemer hebben hier geen enkele invloed op. Onze zorg is om de WMO aanpassing voor de eindgebruiker zo te maken dat die past binnen uw budget, eisen en wensen.


Informeert u dus ook bij uw gemeente voor een eventuele vergoeding. Hebt u een WMO aanpassing nodig en wilt graag in uw eigen huis blijven wonen? Dan bent u bij ons op het juiste adres, u kunt bij ons terecht voor een wandbeugel in het toilet tot een complete badkamerrenovatie geheel naar eigen wens. Het is vaak mogelijk door een kleine bouwkundige aanpassing of ingreep uw huidige woning of appartement weer prettig woonbaar te maken.

 

Veel voorkomende werkzaamheden zijn:


Ook grotere WMO-aanpassingen zoals een
aanbouw van een slaapkamer of badkamer op de begane grond verzorgen wij natuurlijk graag voor u. In de showroom van onze partner maken wij GRATIS een digitale tekening. U kunt ons vrijblijven bellen op (0599) 61 68 33

Met een ledenpas van Zorggroep Drenthe ontvangt u 10% korting en een GRATIS ONTWERPTEKENING op de standaard WMO arrangementen voor aanpassing badkamer, keuken e.d.