Contact

Paas B.V.
Zuiderdiep 299
9521 AH Nieuw-Buinen

T: 0599 - 616833
F: 0599 - 622368
E: info@paasbv.com

Klik hier voor een kaart

Duurzaamheid

De kosten van zo’n advies wordt met maximaal € 200,00 gesubsidieerd. In een dergelijk advies worden de besparingskansen berekend en desgewenst wordt de terugverdientijd van de isolerende maatregelen berekend. Voorts kunnen aanbevelingen worden gegeven voor installatie technische verbeteringen. Geluid- en warmte- isolatie is meer dan een woning helemaal dicht maken, want er zal altijd een goede balans moeten worden gevonden tussen isoleren en ventileren.

 

Bespaar op uw woonlasten en laat u deskundig adviseren. Woningbouwstichtingen pakken op grote schaal de woningverbeteringen aan door het aanbrengen van isolerende maatregelen. Paas bv heeft hierin bij veel woningbouwstichtingen een leidende rol gespeeld en heeft al veel huurwoningen verbeterd. Het particuliere woningbestand blijft echter fors achter en hierdoor blijven subsidies onaangeroerd.

 

Door de ervaring, die Paas bv heeft opgedaan in de afgelopen jaren, is er op het gebied van isolerende maatregelen een ruime kennis aanwezig die we uitstekend kunnen aanwenden voor de particuliere markt. Tevens kunt u als particulier tot 1 juni 2011 gebruik maken van het aantrekkelijke 6% BTW tarief op de arbeidsuren. Na het uitvoeren van de isolerende maatregelen ontvangt u, voor uw woning, een Energie Certificaat.

 

Werkzaamheden die vallen onder duurzame investeringen zijn o.a.:

• Dakisolatie; • Spouwmuurisolatie; • Isolerende beglazing; • Vloerisolatie; • Vervangen CV ketel voor HR ketels; • Aanbrengen mechanische ventilatie.

 

Bent u geïnteresseerd in een EPA (Energie Prestatie Advies) of het aanbrengen van isolerende maatregelen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met Paas bv te Nieuw Buinen.

Bouwbedrijf Paas bv uit Nieuw Buinen weet het zeker: “het is nu de juiste tijd om in duurzaamheid te investeren”. De beschikbaarheid van onze energiebronnen zijn niet onuitputtelijk. Wonen kost energie. Verwarming, verkoeling, gas, licht en water zijn vanzelfsprekende voorzieningen, maar met een steeds hoger wordend kostenplaatje. Om een goede balans te vinden tussen materiële kosten (geld en energie) en immateriële opbrengsten, is het zinvol een Energie Prestatie Advies voor uw woning op te laten stellen.